Nexus 5 beveger seg bort fra Google I / O

Nexus 5 gjenopptar hjemmesiden vår i dag. Og er det nå, ifølge en prestisjetung analytiker, Google-terminalen ville være enda lenger av å bli sett i denne Google I / O. Ifølge samme analytiker vil denne søkemotorhendelsen være mer fokusert på å presentere nyheter relatert til programvare og ikke så mye på nye enheter.

Nexus 5 lenger fra Google I / O

Nexus 5 beveger seg lenger bort fra Google I / O

Per i dag, Nexus 5 har gitt mye å snakke om. Alle slags rykter og spekulasjoner har sirkulert rundt i hele nettverket relatert til alle mulige aspekter ved neste søkemotorterminal.

I dag har en prestisjetung analytiker og med stor prestisje i sektoren bekreftet at Nexus 5 ikke vil bli presentert i Google I / O i år, og at det vi vil være i stand til å se mest er nyheter i et slikt tilfelle relatert til programvare.

Som mange av dere allerede vet, i denne type arrangementer avslører Google vanligvis sine nye enheter, som skjedde i fjor ved lanseringen av den populære Nexus 4. Men det ser ut til at I år vil det ikke være på en slik måte og at Nexus 5 fortsatt vil måtte vente en stund lenger å stikke hodet ut.

Vi har også hørt muligheten for at en “oppdatert” versjon av den nåværende Nexus 4 vil bli presentert, selv om det foreløpig ikke er offisielle data. Hva om du har flere papirer å se på denne Google I / O Det er den nye versjonen av Android 2.3 Jelly Bean og alle nyhetene dette medfører.

Få timer er igjen til den etterlengtede hendelsen til søkeren skal begynne. Ikke glem å besøke PlanetaRed for å være klar over alle bevegelser eller nyheter som oppstår.

Og noen av leserne våre, Håper du fortsatt å se Nexus 5 denne uken?.