Nexus 5, bilder av batteriet vises

Påstått Nexus 5-batteri

Ettersom det er mindre og mindre igjen til presentasjonen av det nye Nexus 5Faktisk antas det til og med at den blir presentert i ettermiddag i New York, det er normalt at bilder av selve terminalen eller av noen komponenter i den begynner å vises.

Det ser ut til at selv om det ble nektet at LG var produsenten av den nye Nexus 5, i dag tar vi med noen bilder av hva som vil være batteriet til den nye Google-terminalen.

Påstått Nexus 5-batteri

Som du ser kan det sees at produsenten utvetydig er LG. Bortsett fra denne detaljene, er det også andre funksjoner som bekrefter alt som er blitt sagt de siste ukene. For eksempel, som vi allerede har advart deg om, det ikke ville være noen versjon av Nexus 5 med et 3000 mAh-batteri, og alle modeller vil montere 2300 mAh-batteriet.

Påstått Nexus 5-batteri

En annen egenskap som bekreftes, selv om dette skulle være veldig opplagt, er at batteriet ikke er avtakbart, som det kan sees på et av bildene. På den annen side, hvis du ser sammenligningen med valutaen, er det tydelig at batteriet produsert av LG for Nexus 5 Det er ekstremt greit, og derfor antar vi at den nye Google-terminalen ikke vil være den fineste i verden, men den vil være på tilsvarende nivåer eller veldig lite over.