Nexus 5, daglig batterifunksjonstest

Nexus 5, daglig batterifunksjonstest

Kollegene til HDBlog.it har gjort en nysgjerrig test på den daglige driften av batteriet til den nylig utgitte Nexus 5. Testen består i å overvåke terminalen i en hel dag med bruk av den minste handling som må utføres på den.

Innledende forhold

Nexus 5, daglig batterifunksjonstest

Denne typen tester gir oss en nærmere forestilling om virkeligheten for hvordan en terminal oppfører seg med tanke på autonomi Selv om det er veldig arbeidskrevende og for dette vil vi takke HDBlog.it for arbeidet som er gjort. I tillegg er det i denne typen test notert de første forholdene til terminalen, som er installert. Hver spesifiserte detalj gir informasjon til den som ser testresultatene.

Total driftstid – batterilevetid

Nexus 5, daglig batterifunksjonstest

Infografikken som vi bringer deg som et sammendrag av testen er på italiensk, men vi tror ikke at noen form for oversettelse er nødvendig fordi den er perfekt forstått. Resultatene fra testen av Nexus 5 De er i orden med det som for øyeblikket er toppen av markedet, for eksempel Samsung Galaxy S4 eller HTC One.Den beste terminalen som har oppført seg i tester av denne typen, selv i tilfelle mer aggressiv enn Nexus 5, det har vært LG G2 som vi husker har et 3000 mAh batteri, mens for eksempel Nexus 5 den holder seg på 2300 mAh.

Samlet sammendrag av Nexus 5 daglig batteritest

Nexus 5, daglig batterifunksjonstest

Vi gir deg et kort sammendrag av denne testen, men hvis du vil se de komplette resultatene fra øst, er alt du trenger å gjøre å gå til HDBlog.it og sjekke resultatene.