Nexus 5 er nå tilgjengelig i rødt

Det var en åpen hemmelighet, og den er allerede blitt offisiell. Google har gjort sin nye modell tilgjengelig for brukere Nexus 5 i rød farge sparkly.

Den vanlige Nexus, med en annen farge

Fra i dag kan Nexus 5 kjøpes i en ny farge, i dette tilfellet en lys rød.

Den røde fargen påvirker bare baksiden av smarttelefonen og dekker fronten litt med kantene også i rødt, det samme gjør fronthøyttaleren, som nå også sees i denne nye fargen.

I Google play den hvite modellen og den svarte fargemodellen er også fremdeles til salgs. Det som ikke varierer for øyeblikket er prisene.

Bilde - Nexus 5 er nå tilgjengelig i rødt

Både Nexus 5 rød, så vel som svart og hvit, opprettholder prisene. Så vi kan skaffe oss en Nexus 5 for 349 euro hvis vi velger 16 Gb modellen eller 399 euro for 32 Gb-versjonen.

Hvis du er en av dem som liker dristige og livlige farger, er Nexus 5 i rødt ditt valg hvis du snart skal anskaffe denne smarttelefonmodellen.

Fargen stemmer veldig overens med datoene som nærmer seg, og det er at vi har rundt hjørnet Valentinsdag som feires 14. februar. Har Google tenkt på å lansere denne røde fargen på grunn av nærheten til den spesielle dagen?

Nexus 5 rød på Google Play

Tabla de contenidos