Nexus 5 er utsolgt på mindre enn 24 timer

Han Nexus 5 16 GB Det er gjort Utslitt. Etter trinnene i Nexus 4 er den nye telefonen fra Google og LG ikke lenger på lager.

Nexus 5 ind hvit farge den er også utmattet. I mellomtiden, 32 GB modeller ja de er med lager selv om til 8. november de vil ikke forlate lageret.

Problemet som ikke har blitt gjentatt er når du betaler. Med Nexus 4 begynte serverne å mislykkes med så mange brukere som prøvde å kjøpe den.

Årsaken til dette er sannsynligvis at Nexus 5 er noe dyrere, 350 euro i sin mest grunnleggende versjon, og at Google ikke har valgt å holde en presentasjonshendelse. Fremdeles har mediene rapportert den gangen. Selvfølgelig er det lansert i alle land på samme tid uten å svimle.

Foreløpig ukjent når vil Nexus 5 være tilgjengelig igjen 16 GB å kjøpe. Det er heller ikke gitt noen detaljer om Nexus 4, som så ut som om den ville komme tilbake. Minst ett tegn indikerer at en Nexus 4 LTE, som vi offisielt er ukjent, snart kommer og også lekker ut.

Også ukjentHvor mange enheter har de produsert? opprinnelig fra Nexus 5, slik at utmattelse vil komme igjen på mindre enn 24 timer. På den måten vil vi vite om det er et supersalg eller ikke.