Nexus 5, et annet tilfeldig utseende i en nederlandsk nettbutikk

Nexus 5 i en nederlandsk nettbutikk

Etter en kort “tilfeldig” opptreden i Google Play-butikken for noen uker siden, og etter utseendet på den ungarske Google Play for noen timer siden, Nexus 5 En nederlandsk forhandler har nå dukket opp for bestilling hos Belsimpel og er planlagt løslatt 30. oktober.

Han Nexus 5 16 GB er i salg i både svart og hvitt fra første øyeblikk for en pris som når 459 euro i denne butikken, mye dyrere enn startprisen 349 er da den ble lekket på Google Play før.

Butikken viser Nexus 5 i all sin prakt med pressebildene og prisfordelingen med og uten kontrakter for nederlandske operatører. Det må sies at Belsimpel er en av de største forhandlerne i Nederland. Ingenting er imidlertid bekreftet av Google. Kunne Google sette Nexus 5 til salgs uten en stor begivenhet eller kunngjøring? Dette kan høres rart ut, men det er nøyaktig hva selskapet gjorde i fjor på grunn av orkanen som rammet New York den dagen Nexus 4 ble planlagt. Sannheten er at Google kanskje trodde at alt gikk bra i fjor, Selv om dette kan diskuteres gitt den grove landing, logistisk sett, som Nexus 4 hadde på markedet.

Oppgradering: Rett etter at han postet denne oppføringen, har den nederlandske forhandleren fjernet alle spor etter Nexus 5 i butikken.