Nexus 5, et veldig ekte design

Nexus 5, et veldig ekte design

Nexus 5, et veldig ekte design

De siste ukene, og spesielt etter at den nåværende Nexus 4 har falt i pris, har det vært en spredning av nyheter og rykter om Googles nye smarttelefon, som visstnok vil bli kalt Google Nexus 5. Denne mobiltelefonen ser nå veldig ut til å bli laget av LG, og alle prognoser peker på en presentasjon innen utgangen av oktober. Som en del av alle disse ryktene i dag, bringer vi deg et nytt design av det som godt kan være det neste Google Nexus 5 siden det ser bra ut å bli tatt i produksjon.

De siste dagene har vi sett antakelsen Google Nexus 5 i et lurt, forsettlig eller utilsiktet utseende under presentasjonen av Android 4.4 Kit Kat. I tillegg ser det ut til at noen av egenskapene har blitt filtrert på et ark fra FCC.

En del av den lekke informasjonen fra FCC om tilkobling til Google Nexus 5 indikerer at den nye Google-smarttelefonen vil ha GSM-CDMA-tilkobling som er kompatibel med forskjellige LTE-bånd.

Hva skulle du tro at en terminal som den på bildet var den nye Google Nexus 5?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige