Nexus 5 for reserve (forhåndsbestilling) i Japan

Nexus 5 tilgjengelig for forhåndsbestilling i Japan

Nexus 5 tilgjengelig for forhåndsbestilling i Japan

I morges ble vi overrasket over at nye Nexus 5 ville ha forskjellige batterikapasiteter avhengig av størrelsen på det interne lagringsminnet. Fra det vi allerede fortalte deg og batteriet til modellen med 16 GB hadde blitt filtrert, ville det være 2300 mAh og i tilfelle en terminal med 32 GB, ville batterikapasiteten nå 3000 mAh, som LG G2.

Nå ser det ut til at alt dette allerede er bekreftet når det nye dukker opp i en japansk distributør Nexus 5 tilgjengelig for forhåndsbestilling. Dette er en parallell distributør til Google Play, så prisen som vises på dem kan ikke ha noe å gjøre med hva som skal selges i Google-butikken. Det tjener imidlertid til å bekrefte flere ting. På den ene siden er det absolutt bekreftet at det vil være to batterikapasiteter avhengig av modell. Og for det andre er det en dato når den vil være tilgjengelig, som er 14. november.

Nexus 5 tilgjengelig for forhåndsbestilling i Japan

Dette er helt i samsvar med datoene som blir behandlet for presentasjonen av terminalen, the 31. oktober, og med det som skjedde i fjor med Nexus 4. Husk at datoen da Nexus 4 ble solgt 13. november. Hvis det som distributøren filtrerer er riktig, vil Nexus 5 vises bare ett år etter Nexus 4. Forhåpentligvis har Google i år bedre forberedt logistikken for sin stjerneterminal i år, Nexus 5.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige