Nexus 5, forestående lansering etter den siste lekkasjen

Nexus 5 lekkasje

Verden av mobiltelefoni venter og engstelig for den nye presentasjonen av Nexus 5. Alt dette er oppnådd ved Googles strategi om å lage lekkasjer, “tomme” hendelser, lekkasjer gjennom tredjepart, etc. Bevis for dette er forventningen som oppsto 24. oktober under feiringen av Googles private arrangement for å presentere nyheter på Google Play, og som ikke hadde noe med terminalene å gjøre. En annen av detaljene som peker mot denne store forventningen er alt som skjer med tilbehørsprodusenten Spigen som var en av de første som snakket om Nexus 5

I dag blir med i lekkasjen av noen påståtte bilder fra Googles egen presse der den nye terminalen vises. Disse bildene som antas å bli brukt i presentasjonen av Nexus 5 antyder at lanseringen er overhengende og at det veldig godt kunne være denne uken.

I forbindelse med dette har vi denne samme uken observert hvordan informasjonen også hadde vist seg at det ville være en Nexus 4 med LTE-tilkobling. Det som er klart er at hvis Google ønsker å presentere de nye eller nye terminalene, i dag har vi fortalt deg om den mulige Nexus 8, før slutten av måneden har de bare 3 dager til å gjøre det, og det rare er at de ikke har sendt noen invitasjon til noen arrangement der de kan presenteres.

Hva vil Google gjøre for å presentere de nye enhetene sine? Vil du presentere dem før slutten av måneden? Hva tror du?