Nexus 5-forsinkelse forårsaker

BestBuy-hylle forberedt for presentasjon av Nexus-produkter

Alle forventet at Nexus 5 Den ble presentert i går, 15. oktober, da det så ut til å ha blitt lekket av mange medier over hele planeten. Selv om alle vet at det ikke lenger var tilfelle. Dette har fått alle slags rykter til å bli utløst for å prøve å forklare årsakene til dette tilsynelatende, fordi vi husker at datoen 15. oktober aldri hadde blitt bekreftet, forsinkelse.

Det er tre grunner som har større styrke til å forklare denne forsinkelsen. På den ene siden kan nedleggelsen av den amerikanske administrasjonen ha påvirket iscenesettelsen av USA Nexus 5 Fordi Google kanskje ikke har klart å passere noen administrativ prosedyre, som for eksempel FCC-sertifiseringen, som har gjort det umulig å presentere terminalen for alle. Dette er kanskje den svakeste av alle grunnene fordi Apple kommer til å kunne presentere sine iPad-er til tross for at USAs føderale regjering ble stengt.

En annen mulig forklaring på forsinkelsen Nexus 5 Det skyldes at Google Smartwatch, Google Nexus Gem, ikke ville ha passert alle nødvendige kontroller og forskrifter i landet med stjerner og striper. Hvis vi legger til dette at Googles intensjon er å presentere begge enhetene sammen i en enkelt hendelse, vil det forklares med at Google har forsinket presentasjonen av Nexus 5.

Og endelig er forklaringen som ser ut til å skaffe fart i de siste timene presentasjonen av Apple iPads 22. oktober. Google ønsker ikke at noen begivenheter eller nyheter skal formørke presentasjonen av de nye Nexus-enhetene som vi husker vil være Nexus 5, Nexus Gem og Nexus 10. Det er velkjent at når en Apple-hendelse er planlagt, har den en tendens til å fange alle verdens øyne og søkelys. Det ser ut til at Google ikke ønsker at det skal være en kort uke mellom presentasjonen av terminalene og presentasjonen av iPads.

Det er som det kan se ut som presentasjonen av Nexus 5 Det har blitt forsinket selv om årsaken ikke er kjent. Kanskje har vi med en blanding av de tre årsakene som har fått oss til å ikke ha Nexus 5, og heller ikke de andre Nexus-terminalene, på datoen som hadde tatt mest kraft for å presentere årets mest etterlengtede terminal i Android-verdenen.