Nexus 5, funksjoner den kan ha

Nexus 5 vender mot en iPhone 5

Lanseringsdatoen for den nye Google Nexus 5 Vi vet ikke det, men vi må anta at det vil være rundt november måned. Vi har allerede gjort en annen artikkel om denne fremtidige Google-terminalen som vil være blant oss om noen måneder.

Med prisfallet på den nåværende Google Nexus 4 som skjedde i forrige uke, har ryktene om ankomsten av den nye Google-terminalen bare gått opp som skum, og dette har fått alle til å være sulten etter nyheter og rykter om den nye Google Nexus 5. Derfor tror vi at dette er det ideelle tidspunktet for oss å oppsummere det vi vet om den nye Google-terminalen.

Noe av det første som har blitt lekket er at Motorola kan jobbe med en Google Nexus 4-versjon 2013 akkurat som Google har gjort med sin Nexus 7 ved å gi ut en Nexus 7-versjon 2013. Dette ville i prinsippet gi oss en liten skuffelse siden det ville være noe Google Nexus 5 for i år og hvis en revisjon av forrige modell. Vi tror imidlertid ikke at dette er et stort problem, for fra vårt synspunkt er det eneste som ville skje, hvis dette var sant, at navnet på den nye Google-terminalen ville være annerledes enn forventet, men terminalen og dens egenskaper vil forbli den samme som om det hadde blitt kalt Google Nexus 5.

Nexus 5Nexus 5

Andre rykter antyder at Google vil fortsette å samarbeide med LG om å produsere den nye Nexus, og til og med Sony, alltid en kandidat for å lage en Nexus-telefon, kommer ut igjen i bassengene for å være produsenten av den nye Google-terminalen.

Det som er klart er at uansett hva produsenten er, kan vi være sikre på at den nye Google Nexus 5 Den vil ha spektakulære spesifikasjoner som vil plassere den øverst i spekteret av Android-terminaler eller veldig nær den. For noen dager siden presenterte vi et konsept med imponerende egenskaper ved denne nye Google Nexus 5 der det ble snakket om noe usannsynlige ting, for eksempel 4 GB RAM. Fra PlanetaRed er vi imidlertid opptatt av noen noe mer beherske funksjoner som en Snapdragon 600-prosessor, selv om vi på dette tidspunktet tviler på at det ikke er et for stort sprang i forhold til Snapdragon S4 Pro i den nåværende Google Nexus 4. En annen funksjon som vi mener er mer realistisk er inkluderingen 2 eller høyst 3 GB RAM på det nye Google Nexus 5. Vi tror at et poeng å forbedre i Google Nexus 5 og derfor tror vi at dette vil være en stor forbedring i forhold til forgjengeren. Og selvfølgelig gleder vi oss til Android 5.0 Key Lime Pie.