Nexus 5 i hvitt dukker opp igjen

Nexus 5 i hvitt dukker opp igjen

Nexus 5-boksen lekker der du kan se den hvite versjonen av den

For noen dager siden fortalte vi deg allerede at det ser ut til å være en hvit versjon av Nexus 5 at som vi alle vet nå, er den nye Google-smarttelefonen og at den vil bli presentert en gang før slutten av måneden.

Nexus 5-boksen lekker der du kan se den hvite versjonen av den

For noen timer siden har det kommet en ny lekkasje hvor vi får vist hvordan esken til Nexus 5. Som det vises på samme vises a Nexus 5 i farge Hvit med et bilde og design i samsvar med det vi viste deg for noen dager siden.

I dag har en ny gjengivelse også blitt lekket ut, det ser ut til at fra de virkelige bildene av Google selv hvor du kan se Nexus 5 i all sin prakt. Uansett virker denne siste gjengivelsen litt falsk for oss fordi den ikke stemmer overens med bildene av esken der fronten til den hvite Nexus 5 fremdeles er svart. Vi vil legge igjen tvil en av disse dagene i løpet av de neste to ukene.

gjengivelse av den hvite Nexus 5

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige