Nexus 5 ja det ville blitt laget av LG igjen

Nexus 5 ville være laget av LG igjen i henhold til de siste rapportene. Og det er at vi i løpet av de siste ukene har vært vitne til alle slags rykter og spekulasjoner knyttet til neste søkemotorterminal. Tilsynelatende, og ifølge de siste nyhetene, fra LG var de allerede ferdige med å produsere den første prototypen av den nye Google-terminalen.

Nexus 5 ville ha LG igjen for produksjonen

Nexus 5 ville bli laget av LG igjen

De siste ukene ble det kommentert rundt hele nettverket at LG ikke ville ha ansvaret for å produsere det nye Nexus 5, men nå endrer dette seg fullstendig.

Tilsynelatende fikk informasjonen som lekket tidligere en oversettelsesfeil som spredte seg super raskt rundt hele nettet. Den nye nyheten bekrefter at LG allerede har fullført den første prototypen av det som kan bli den endelige Nexus 5.

Det anføres også at de første ytelsestestene allerede er blitt utført på terminalen, og at disse har vært ganske tilfredsstillende.

Dette er all informasjonen som er kjent for øyeblikket. Det er fortsatt tvil om typen skjerm så vel som bekymringer knyttet til den endelige datoen den kan komme til å komme i hyllene i hovedbutikkene.

Det som er klart, er at forbrukere i økende grad ønsker å vite de endelige aspektene ved den nye terminalen Google.

Vi håper at aksjeproblemene ikke er til stede i dette nye avdraget, og at alle brukere som er interessert i å få terminalen, kan glede seg over den i hendene.

¿Tror du LG igangkjører produksjonen av neste Nexus 5?