Nexus 5 kan bli forsinket til november

At han Nexus 5 Det vil bli presentert snart, alle vet det, siden vi de siste ukene har vært vitne til alle slags lekkasjer, rykter og nye bilder som har forrådt den nye terminalen til søkemotorene. Fra begynnelsen var det forventet at denne Nexus 5 ble presentert i oktober, men nå bekrefter den siste informasjonen at det er veldig sannsynlig at den vil utsette lanseringen til neste november. Vi viser deg all informasjonen nedenfor.

Nexus 5 kan bli forsinket til november

Nexus 5 kan bli forsinket til november

Google forbereder seg på å holde et nytt arrangement snart der vi forventes å se dette nye Nexus 5. Som vi allerede har fortalt deg, trodde man helt fra begynnelsen at terminalen skulle slippes senere denne måneden, men endelig ser det ut til at den vil bli forsinket til minst neste november.

Denne samme rapporten bekrefter også at dette Nexus 5 Ja, den vil endelig komme under den siste versjonen av Android 4.4 Kit Kat. Og det antas at både Google og LG ennå ikke er “klare” for å starte riktig produksjon av terminalen. Vi må huske de alvorlige aksjeproblemene som den forrige generasjonen av Nexus hadde …

For øyeblikket er det ikke kjent flere detaljer om det, i tillegg til at disse ikke har en offisiell karakter og kan være ofre for alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene … Tilsynelatende og for øyeblikket er de potensielle kjøperne av dette Nexus 5 må du vente noen dager til du hører nye nyheter.

¿Du tror virkelig at denne nye Nexus 5 endelig kommer til å lanseres neste november?