Nexus 5 kan fremdeles være utgave av Nexus 4 2013

Nexus 5 kan fremdeles være utgave av Nexus 4 2013

Vil Google kalle Nexus 5 som Nexus 4 utg. 2013?

Det ser ut til at navnet på den nye Google-smarttelefonen som alle tar for gitt, vil bli kalt Nexus 5 det kan endre seg. Tilsynelatende er ideen til Google at smarttelefonen din fortsatt heter Nexus 4 og at 4 er en indikasjon på størrelsen på skjermen. Dette ville ikke være overraskende siden det er det samme som har skjedd med Nexus 7. Vi vet alle at den originale Nexus 7 ble lansert i slutten av 2012 og dens kommersielle liv har knapt vart et år. Som du allerede vet, fortsatte modellen som erstattet denne første 7-tommers nettbrettet fra Google, å kalles den samme, bortsett fra det lille skillet om å indikere året for lansering.

Den samme politikken er hva Google kunne følge med den nye terminalen som til nå alle ringte Nexus 5. Så neste 14. oktober kunne vi godt hatt en Nexus 4 2013 (på samme måte som du har en Nexus 7 2013) og ikke en Nexus 5. Vi vil snart legge igjen tvil.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige