Nexus 5 kan produseres på nytt av LG

Nexus 5 kunne lages av LG

Nexus 5 Det ser ut til å komme nærmere LG for produksjon. Som mange av dere allerede vet, hadde Nexus 4 alvorlige produksjonsproblemer, og etterlot et stort antall brukere uten deres terminal.

Helt klart, hvis planleggingen hadde vært bedre, terminalen Google ville ha solgt flere enheter. Dette ble kritisert av mange brukere som “beskyldte” LG direkte mens de på søkemotoren klandret koreaneren.

Nexus 5 kan produseres på nytt av LG

Uten tvil ble det åpnet en enorm debatt som et resultat av dette, til og med nye kandidater ble søkt for fremstilling av neste Nexus 5. Men nå bekrefter de siste nyhetene at LG kommer nærmere den nye Google-terminalen.

Søkemotoren har ikke snakket om det, men den prestisjetunge The Korea Times sier at Google og LG jobber veldig hardt på en annen Nexus-smarttelefon sammen.

Selv om dette til slutt kan vise seg å være sant, bør vi for øyeblikket ikke ta hensyn til det før det ikke er noen nye offisielle detaljer.

Ny Nexus 5 Det har vært mye snakk de siste ukene. De fleste kilder bekreftet at terminalen kom til å bli sett i Google I / O og at den ville komme under den siste versjonen av søkemotorens operativsystem, Android Key Lime Pie 5.0.

Tilsynelatende, i dag er dette helt ødelagt, og de siste rapportene sier at vi ikke vil se det Nexus 5 heller ikke den nye versjonen av Android før noen måneder senere.

Derfor er det ikke nødvendig å ta hensyn til slik informasjon, selv om den kan brukes til å få ideen.

Som vi alltid gjør i denne artikkeltypen, er vi veldig interessert i å vite mening fra leserne våre om den.

Vil du at LG skal delta igjen i produksjonen av den neste Nexus 5?.