Nexus 5 kan være veldig nær, SIG forbi

Det ser ut til at vi er nærmere enn vi tror på den neste Nexus 5 Og det er at enheten allerede har gått gjennom av FCC forrige måned, men nå har vi også funnet ut at den nettopp har gått gjennom Bluetooth Special Interest Group (SIG). Dette plasserer den nye nettleserenheten ett skritt nærmere den offisielle presentasjonen. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Nexus 5 kan være veldig nær, SIG forbi

Nexus 5 kan være veldig nær, SIG forbi

Mens denne nye lekkasjen av Nexus 5 Det er ikke så “viktig” siden vi tidligere har vært vitne til alle slags tester og til og med bilder, denne nye nyheten indikerer at den nye Google-terminalen er rett rundt hjørnet og kunne ankomme når som helst. Dette nye dokumentet som er lekket, vises for terminalen identifisert under navnet LG D821, som er det samme kodenavnet som Nexus 5 da han gikk gjennom FCC forrige måned.

Vi håper alle å se en Nexus 5 utstyrt med en gigantisk 4,95 tommers skjerm. Innerst i interiøret vil det ligge en kraftig Qualcomm Snapdragon 800-prosessor som ville bli komplementert med totalt 2 GB RAM. Batteriet ville være 2300 milliamp, mens kameraene ville være 8 megapiksler bak og 1,2 megapiksler sekundært.

Vi bør også finne støtte for LTE. Få dager er igjen for å vite om endelig Nexus 5 Det presenteres innen det planlagte begrepet.