Nexus 5 kommer de siste dagene av oktober

Når du snakker om rykter om terminaler før de til og med er kunngjort, vil Nexus 5 tar håndflaten. Og det er at den neste Google-terminalen har okkupert forsidene til hovedmediene i sektoren de siste ukene. Nå bekrefter de siste nyhetene at dette kan komme den siste dagen i samme oktober måned. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Nexus 5 kommer de siste dagene av oktober

Nexus 5 kommer de siste dagene av oktober

I løpet av de siste dagene har vi informert deg om den mulige lanseringsdatoen for denne nye Nexus 5. Vi så også hvordan tilbehørsnettstedet, Spigen hadde publisert 5 saker for denne Nexus 5 med en tilgjengelig kjøpsdato satt til 30. oktober.

Nå er disse sakene for ham Nexus 5 publisert på Spigen-nettstedet vises allerede med en fast pris og viser en leveringsdato for “slutten av oktober”. Disse har en totalpris på $ 29.99 og er tilgjengelige i fargene Metal, sølv og champagne gull.

Bortsett fra disse fantastiske tilfellene for det nye Nexus 5, Tilbehørsnettstedet tilbyr oss også flere vurderinger for terminalen for priser som også er rundt $ 30.

Herfra vil vi til enhver tid være oppmerksom på å informere deg om alle nyheter som er direkte relatert til den offisielle presentasjonen av denne allerede så populære Nexus 5.