Nexus 5 med fleksibel skjerm før Samsung Galaxy Note 3?

Nexus 5 kan ha en fleksibel skjerm før Samsung Galaxy Note 3. Tilsynelatende fra LG ville de allerede produsere sine nye paneler av fleksibel type og hvilken bedre kandidat til å vise dem frem enn neste Google-terminal.

Nexus 5 ville utstyrt med fleksibel skjerm før Samsung Galaxy Note 3

Nexus 5 ville være foran Samsung Galaxy Note 3 på den fleksible skjermen

Og det er at det de siste månedene har vært mye spekulasjoner rundt skjermer av fleksibel type. Fra første øyeblikk ble det opplyst at de fra Samsung allerede hadde startet med produksjonen av slike paneler, og at disse ville bli sett på Samsung Galaxy S4.

Som du allerede vet, var dette ikke tilfelle, og det ble bekreftet at koreaneren hadde fått problemer, og at de fleksible panelene ville bli forsinket i noen måneder til. Senere ble det sagt at den første Fleksible paneler kan sees på Samsung Galaxy Note 3, som for øyeblikket ikke forventes å vises før på slutten av dette året.

Nå bekrefter de siste rapportene at LG allerede har startet produksjonen av sine egne fleksible paneler, og at Nexus 5 er den kandidaten med flest valgurner som er den første enheten som har slik teknologi.

Og vi sier at terminalen til Google Det er den som har flere stemmesedler fordi vi allerede har fortalt deg ved tidligere anledninger, at de fra søkemotoren igjen kunne satse på LG for produksjon av deres neste terminal.

Det er tydelig at dette ikke endelig kan være slik og endre seg fullstendig, selv om det for øyeblikket er et av de mest logiske alternativene.

Ikke glem å besøke PlanetaRed for å være klar over nyheter relatert til fleksible skjermer og Nexus 5.