Nexus 5, med Ubuntu eller Android?

Ubuntu vs Android

Vi er på en tid på året når mobiltelefonbransjen er veldig opptatt med lanseringen av mange stjerneterminaler for sine respektive merker, for eksempel Samsung Galaxy Note 3 eller iPhone 5S. Imidlertid er en av skuespillerne som over tid og for hva det betyr for Android-verdenen blitt en referanse for disse smarttelefonene, dette er ingen ringere enn Google Nexus 5. Imidlertid har vi i år muligheten til å introdusere det nye Canonical-operativsystemet i denne terminalen, Ubuntu. Vi har allerede diskutert denne muligheten i tidligere artikler. Men noen uker etter at den nye Google-terminalen presenteres debatten mellom Ubuntu og Android det blir stadig mer på.

Han Nexus 5 Det har vært gjenstand for mange lekkasjer og rykter, og nylig la noen av disse imponerende lekkasjene særlig vekt på terminalen, slik vi allerede har fortalt deg. En av fordelene med å eie en Nexus-enhet for mange Android-entusiaster er at de tilbyr en ren Google Android-opplevelse.

Han Nexus 5 Det forventes å lansere med Android 4.4 KitKat, og det forventes at lanseringen av både terminalen og den nye versjonen av operativsystemet vil være den 14. oktober, slik vi allerede har fortalt deg.

Vi har også nyheter om at Ubuntu blir presentert i oktober, så det kan være en interessant og eksepsjonell ide om å ha en Google Nexus 5 og velg hvilket operativsystem vi vil legge på det, Android eller Ubuntu. Vi sier dette fordi hvis innleveringsdatoen for Google Nexus 5 og Android 4.4. Kit Kat er bekreftet for 14. oktober, Ubuntu Det er ventet å ankomme 17. oktober.

Ideen om å bruke et alternativt mobilt operativsystem i Nexus 5 Det har skapt mye entusiasme. Når det gjelder kommentarene vi mottar, viser det at noen mennesker er veldig begeistret for dette, og at det også gir verdi til eierne av en Google Nexus 5.

Ubuntu Det har vært et stasjonært operativsystem så langt, og flyttingen til mobil gjort av Canoical gir mye ros for de imponerende integrasjonsmulighetene med stasjonære operativsystem.

Men hvordan kan det være ellers, det er brukere og analytikere som ikke stoler veldig på hvordan det ville fungere Ubuntu på en mobil plattform og for tiden foretrekker å bruke Android som et mobilt operativsystem. Denne mangelen på tillit fra sektoren kommer fra mengden ressurser som et operativsystem, opprinnelig utviklet for stasjonære maskiner, trenger, og hvis en terminal som Nexus 5 ville være i stand til å gi det.

Det er fortsatt for tidlig å gi en endelig mening fordi den endelige versjonen av Ubuntu Den er ikke utgitt ennå, og vi kan bare få en idé basert på en versjon som ikke er optimalisert nok. Av Android Vi vet allerede hvordan det er og hvordan det oppfører seg i et mobilsystem. Hva om vi spår, selv om det først er innenfor en liten sektor av brukere, er en veldig jevn kamp mellom ett og annet operativsystem.

Tror du det ville være en god ide å installere Ubuntu på en mobilterminal som en Nexus 5?