Nexus 5, nye detaljer om kameraet ditt er lekket

Han Nexus 5 utviler utvilsomt å være en av de beste terminalene i dette 2013. Med dette har det gjennom hele nettverket vært mye snakk om hvert eneste aspekt, og nå har det blitt lekket ut nye funksjoner som det ville ha kamera. Imponerende funksjoner som kan gjøre forskjellen mellom dette nye Nexus 5 og dets mest direkte konkurranse. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Nexus 5, nye detaljer om kameraet ditt er lekket

Nexus 5 ville ha et utrolig kamera

Nylig ble det lekket nye filer som viste oss de viktigste egenskapene til bakkameraet til denne nye Nexus 5. Det forventes at linsen til dette kommer utstyrt med totalt 8 megapiksler oppløsning.

Det har dukket opp mange rykter som hevder optisk bildestabilisering på denne Nexus 5, selv om dette til slutt ikke ser ut som det vil gjøre.

Den nye informasjonen bekrefter at bakkameraet til neste Nexus 5 vil ha en blenderåpning på f / 2.4 så vel som en 1 / 3.2-sensor, selv om dette vil mangle bakbelysning med fotografier under dårlige lysforhold vil fortsette å gi mye å være ønsket.

Det ryktes imidlertid at dette Nexus 5 Den vil være utstyrt med MEMS-teknologi, som vil gi et mye raskere fokus, spesielt opptil totalt 7 ganger raskere enn den mer likestrømte konkurransen. Dette nye MEMS-kameraet til Nexus 5 sies å være mindre, kraftigere, mindre tungt og mindre energikrevende enn konvensjonelle linser.

Nyere bilder publisert på nettet ser også ut til å bekrefte at de nye Nexus 5 Det vil ha en kraftig LED-blits bak seg. Ryktene og flere rykter om at mange ganger til og med gjør brukerne “svimmel”.

Ikke glem å besøke bloggen ofte for å være klar over alle nyhetene og nye ryktene knyttet til bakkameraet til denne Nexus 5.