Nexus 5, nytt konsept med imponerende funksjoner

Nytt Nexus 5-konsept

Mange entusiaster fra Android-enheter venter spent på Googles nye smarttelefon, the Nexus 5. Denne enheten vil sannsynligvis bli avduket i løpet av neste måned eller oktober, og spekulasjoner om spesifikasjoner og funksjoner har fortsatt å dukke opp. En ting som vi vet er at det ikke vil ha egenskapene til dette blogginnlegget, siden noen av ryktene som har lekket om den nye Google-terminalen er praktisk talt umulige i dag. Men ettersom det er en artikkel om et konsept, lar vi dem alle gi deg en ide.

Noen ganger liker vi å vise konseptdesign av kommende produkter, og vi har allerede sett mange av disse for det neste Google Nexus 5. I alle fall vil mange av disse konseptene ikke bli utfylt, selv om de tjener til å observere, med et fascinert blikk, hva et slikt apparat kan være. Konseptet som vi viser i dag har en ganske stor skjerm, og dette sees tydelig hvis vi står overfor det nye konseptet Google Nexus 5 med den populære iPhone 5.

Utformingen av dette Google Nexus 5-konseptet har et unibody aluminiumshus som vil gi det et førsteklasses utseende og preg. Designeren inkluderte også noen av spesifikasjonene som ikke ville være galt å finne på en enhet som den som er vist. Noen av disse aspektene er noe usannsynlige, selv om de fleste ikke er så sprø som noen andre som vi har sett med henvisning til andre terminaler på markedet.

Han Google Nexus 5 Den vil bli drevet av en Qualcomm Snapdragon 800 firkjerneprosessor, og vil ha en IPS-skjerm med en høyere oppløsning på 4K. Den har også 4 GB RAM, og med versjoner av 16 eller 32 GB intern lagring, et 13-megapiksel bakkamera, Corning Gorilla Glass foran og et 3000 mAh batteri.

Å gå tilbake til det virkelige ved ham Google Nexus 5Vi vet foreløpig ikke hvem som vil være produsenten av det samme, selv om vi har hørt mange rykter om dette. Fra den mer enn sannsynlige LG, gjennom Motorola og nå den mest usannsynlige, selv om ønsket av mange, Sony. Alle tegn tyder på at produsenten vil være LG eller Motorola, men ingenting er bekreftet ennå. Det samme gjelder spesifikasjonene, men de siste lekkasjene antyder en quad-core Qualcomm Snapdragon 600-prosessor, 5,2-tommers skjerm, 10 megapiksler bakkamera, og selvfølgelig Android 5.0 Key Lime Pie.

Vi er sikre på at dette ikke vil være det eneste konseptet vi ser herfra før Google viser oss den nye terminalen i Nexus-serien.