Nexus 5: offisielt tilbehør på Google Play

Hvis han Nexus 5 Det er uten tvil temaet vi må snakke om i dag, fordi vi alle er gale å vite alt om den nye Google, i dette tilfellet vil vi fortsette med det, selv om fra et annet synspunkt.

Som jeg tror at de fleste tvil du kan ha, har vi allerede analysert i artiklene våre om analyser av egenskaper, pris på Nexus 5 og variablene, Nexus 5 går tom på Google Play Og også etter å ha prøvd å oppdage hvordan pressen behandler Googles smarttelefon som lavprisrevolusjonen, er det nå på tide å se tilbehøret og tilbehøret til Google-terminalen.

Egentlig inne i seg selv Google play Vi har en seksjon dedikert til offisielt tilbehør, som med lanseringen av Nexus 5 har lagt til disse to dekslene du ser, slik at du kan beskytte og tilpasse det.

Mens den første er en støtfanger tilgjengelig i opptil 4 farger og det vil koste 29,90 euro, det andre er et omslag av boktype som kommer i bare to grunnleggende farger, svart og hvitt og kommer ut for 39,90 euro. Som i tilfelle av Nexus 5, har selvsagt etterspørselen vært slik, og for øyeblikket ser Google ut til å være noe uerfaren med å få prognosekontoer riktig, som for øyeblikket begge deler er utsolgt, og må konsulteres. Konstant Google Play for å vite om de er tilgjengelige igjen.

Selvfølgelig vil vi finne litt etter litt mange flere tilbehør til Nexus 5 og det er allerede hundrevis av dem på nettverket, men i dette tilfellet snakker vi om betjentene, som Google for tiden selger direkte på sin Google Play, mens terminalen