Nexus 5 og forbindelsen til Ubuntu

Nexus 5 kan være den neste terminalen som støttes av Ubuntu Touch

Den neste smarte Google-terminalen som du alle vet vil bli kalt, eller så håper vi, Nexus 5 er i ferd med å bli introdusert. Dette gjør det til en av de mest omtalte smarttelefonene på nettet. Det forventes at den nye versjonen av Android, 4.4 kalt KitKat, med den vil bli utgitt på markedet og at dette vil skje neste oktober.

Det er spekulasjoner om at når den nye blir presentert Nexus 5 Det vil være en terminal som distribueres over hele verden, noe som vil være gode nyheter for de landene som savnet Nexus 4 fordi den ble distribuert i et begrenset antall land der Google Play opererte.

Om ham Nexus 5 Det har vært mye spekulasjoner de siste ukene, visse design eller spesifikasjoner har blitt lekket eller ryktet, men ingenting er sikkert i dag. Det vi er nesten sikre på er at, som alle terminalene i forrige Nexus-serie, Nexus 5 vil gi en ren opplevelse av Googles operativsystem. I tillegg vil vi alltid være de første, om ikke de første, til å motta oppdateringene som Google bringer til markedet for operativsystemet sitt.

Nexus 5 kan være den neste terminalen som støttes av Ubuntu Touch

Til nå de forskjellige fordelene som vi kan finne i en Nexus-terminal. Men det er at i tillegg til alle disse fordelene har vi en som i det siste har lagt til de forrige, og som ikke kommer ordentlig fra Google selv. Og det er at Canonical, utvikleren av den mest berømte Linux-distribusjonen har valgt Nexus-serien som grunnlag for utviklingen av sin neste Linux Ubuntu for mobiltelefoner eller som det heter den siste tiden Ubuntu Touch 1.0.

Canonical har allerede kunngjort det Ubuntu Touch 1.0 Den vil bli utgitt 17. oktober, og at operativsystemet basert på Ubuntu-distribusjonen av Linux vil være spesielt designet for Nexus 4 og Galaxy Nexus-terminalene. Synes noen det er sprøtt for Canonical å ta ut sitt Ubuntu Touch for den neste Nexus 5? Det har jeg absolutt ikke. Følgende terminal som vil bli støttet av Ubuntu Touch Det blir selvfølgelig Nexus 5.

I tillegg jobber Canonical med å gjøre metoden for å installere operativsystemet ditt på en Nexus-enhet så enkelt som mulig, og om mulig ved å koble terminalen til en PC og med et enkelt klikk er enheten klar til bruk. drift med Ubuntu Touch 1.0. Vi må imidlertid huske hvilken type telefon det Canonical-systemet for øyeblikket er rettet mot. En terminal som generelt eies av folk som i større eller større grad allerede har kjempet av og til med installasjonen av en kokt ROM.

Hvordan ser du det? Tror du Ubuntu vil være et godt alternativ?