Nexus 5 og LG G Watch tilbys for 80 euro mindre på Google Play

Vi ønsker ikke å si det høyt, men med dette tilbudet er det mer enn tydelig at Googles nye terminal er rett rundt hjørnet. La oss ikke glemme at Google hvert år gjør samme manøvre, og reduser prisen på Nexus når vi har den neste som skal til. I dette tilfellet tilbyr Mountain View oss Nexus 5 og LG G Watch, at hvis vi kjøper dem, tar vi en saftig rabatt på 80 euro.

Tilhengere av Nexus-serien gleder seg til den nye Nexus 6 eller Nexus X som ser ut som om den endelig vil bli kalt det. Du kan sannsynligvis komme ut på 9. oktober sammenfallende med lanseringen av Android L, så om litt over en måned kunne vi glede oss over den etterlengtede Nexus X. Vi kan uansett ikke se bort fra det jeg hadde fortalt deg for noen dager siden, og det er at Nexus 5 vil komme tilbake å forlate, men med mer kapasitet.

Bilde - Nexus 5 og LG G Watch er i salg for 80 euro mindre på Google Play Rabatten inkluderer også LG G Watch, en av de beste smarturene for øyeblikket som vi analyserte så snart vi kjøpte den. Det går greit, og med fremskritt i Android Wear fungerer det bedre hver dag. Denne kampanjen har mye å gjøre med avgangen fra LG G Watch R som forventet i oktober. Det er en Google-klassiker å gjøre dette, siden når en ny enhet kommer ut, blir den gamle vanligvis senket på en eller annen måte, slik at brukere blir oppfordret til å få en.

Denne nåværende kampanjen er gyldig til neste 16. september. For at den skal gjelde, må vi legge begge produktene til i handlekurven samtidig, og på slutten av alt får vi se hvordan 80 euro rabatt. Nexus 5 er priset til 349 euro, mens LG G Watch til 199 euro, med dette tilbudet kan vi få tak i begge enhetene for 468 euro.

Nett: Nexus 5 + LG G Se på Google Play

Hva synes du om Nexus 5 + LG G Watch-kombinasjonsboksen?