Nexus 5 oppdaget i GFX Benchmarks gir oss nye ledetråder om spesifikasjonene

Siden dagen for presentasjonen av den nye Android Kit-Kat, har ikke lekkasjene og ryktene om denne terminalen stoppet. I dette tilfellet har det blitt sett i GFX Benchmarks før lanseringen.

Navnet som den påståtte Nexus 5 har dukket opp har vært Hammerhead, og den skal visstnok jobbe med Key Lime Pie, som, som vi alle allerede vet, faktisk er den nye Andoid KitKat.

Selv om det må huskes at alt dette ikke er samsvarende i dag, kan vi si at i følge vi har oppdaget Google Nexus 5, vil det ha en Qualcomm Snapdragon 800-prosessor på 2,3 GHz, Full HD-skjerm med 1794 x 1080 oppløsning og ikke 1920 x 1080 som det ryktes. En annen ting som er utelukket, er at den ikke hadde menyknapper på skjermen, for i følge det som nettopp er blitt oppdaget, er tilstedeværelsen av disse ganske sannsynlig.

Bortsett fra GFX-lekkasjen, fant vi bare for noen dager siden mange designdetaljer med 9to5google-gutta som lekket der vi kunne se både bilder og videoer som er spilt inn i en bar der tilsynelatende en Google-arbeider hadde forlatt Nexus 5-lastingen. Sannheten er at med alt dette vil vi ha alle dataene fra terminalen lenge før lanseringsdatoen.

Filtracion-nuevo-Nexus

Om prisen og utgivelsesdatoen er det ikke noe konkret, men det faktum at Nexus 4 Det har sluttet å selge i Google USA og ikke nettopp på grunn av slutt på lager eller mangel på produksjon, vi tror det betyr nok. Det ryktes at det vil være tilgjengelig innen 31. oktober, men vi må vente til Google bestemmer seg for å snakke for å bekrefte det.