Nexus 5-pris, første informasjon

Nexus 5-pris, første informasjon

Nexus 5

I følge kilder nær Google får vi flere nyheter eller rykter om det nye Nexus 5. Nå vil informasjonen som kommer til oss være av stor interesse for de som har planer om å kjøpe den nye Android-smarttelefonen som, som vi allerede har fortalt deg, ser ut til å bli presentert i løpet av denne måneden. Selv om tvil om sistnevnte begynner å dukke opp på grunn av problemer i USAs senat, slik vi allerede har fortalt deg.

Kildene, som ser ut til å ha all troverdighet på grunn av nærheten det har med MountainView-selskapet, forsikrer at Nexux 5 vil fortsette å ha en pris under det høye spekteret av Android og vil derfor opprettholde Googles policy som ble initiert med forrige Nexus 4. Det som ser ut til å være mulig, er at pris terminalen blir dyrere med 100 euro. Husk at Nexus 4 ble solgt for en pris 299/349 euro for henholdsvis 8 GB eller 16 GB versjoner. I tilfelle av Nexus 5 Google stokker gaffelen som går fra 399 til 449, selv om den ikke har blitt lekket om i tilfelle Nexus 5 Det vil holde kapasiteten til det interne minnet på 8 GB og 16 GB, eller hvis det tvert imot vil gå opp til 16 GB eller 32 GB, eller hvis det til og med kan nå 64 GB internt lagringsplass i en eller annen versjon av Nexus 5.

Det ser ut til at Google likte å bringe terminaler med veldig gode egenskaper til markedet, i tilfelle Nexus 5 Det kan til og med ha unike funksjoner som MEMS-kamera, og med en pris mer enn rimelig sammenlignet med high-end Android. Og nå, hvis vi sammenligner priser Nexus med Apple-produkter er at det ikke er noen mulig sammenligning, slik vi allerede har fortalt deg.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige