Nexus 5 Rødt, lekket trykkbilde

Nexus 5 Rødt, lekket trykkbilde

Nexus 5 Rødt, lekket trykkbilde

Den alltid godt informerte twiteer-brukeren @evleaks har lekket gjennom sin sosiale nettverkskonto et pressebilde av Nexus 5 i rød farge. Dette er det klareste og skarpeste bildet vi har sett så langt av denne nye fargen Nexus 5.

Et lekket dokument på torsdag talte om at terminalen ville se lyset 4. februar i Google Play-butikken, en annen lekkasje fra Vietnan snakket også ville være tilgjengelig i gult i de kommende datoer, en annen lekkasje la oss se en video der de ble sett opptil åtte forskjellige farger der Nexus 5, selv om denne videoen raskt ble avhørt, og informasjonen ble tatt som usann. Kort sagt, uendelige rykter om fremtidens design av Nexus 5, og nå ser alt ut til å indikere at Nexus 5 i det minste vil den ha en ny farge i sitt sortiment.

Selv om det er sant at Google ikke har kommet med noen offisiell uttalelse, indikerer dette ikke at 4. februar denne nye Nexus 5 rød, siden nylig i Google-butikken vises nye produkter uten kommunikasjon på forhånd.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige