Nexus 5: sakene deres er allerede solgt på eBay

Vi har sagt flere ganger de siste månedene at ryktene om kommende teknologiselskapsutgivelser ser ut til å være nærmere virkeligheten enn noen gang. og i tillegg Iphone 5s Vi visste stort sett alt før Apple introduserte det, i dette tilfellet google telefon, han Nexus 5Vi har også hatt nesten all slags informasjon.

Men i dette tilfellet kommer de også fra hånden fra tredjepart som ikke har noe med saken å gjøre, men som med tilbehøret deres faktisk kan gi oss flere ledetråder om hva selskapets nye telefon kan være, for i dette tilfellet, og slikt og som du kan se på skjermdumpen, har den kommet til selger på eBay en sak spesielt designet for Nexus 5.

Som du allerede vet, er terminalen planlagt å starte sannsynligvis neste 28. oktober, og i dette tilfellet må den fullstendige informasjonen om telefonen, så vel som egenskapene og spesifikasjonene, allerede være mer enn fullstendig, siden bestillingen til fabrikken allerede må være i prosess, for å ha de nye smarttelefonene oppdaterte i butikkene. Med Nexus 5 Antagelig kommer Android Kit Kat også frem.

Det som er tydelig med denne nye lekkasjen, er at flere og flere selskaper har flere muligheter for å slippe unna informasjon, og selv om publikum elsker den, spesielt de mest ubetingede fans, er det også sant at det tar overraskelsen bort fra saken. . Og for øvrig har den ikke en dårlig pris, i det minste å være en sak for Nexus 5 som vi kan skaffe oss før Nexus 5 Vil den være den ekte?

Mer info | Nexus 5-sak på Ebay