Nexus 5 skal i salg neste måned

Han Nexus 5 Den skal selges i løpet av neste måned og vil til slutt bli produsert av LG i henhold til de siste nyhetene. Og det er at selv om i dag nesten har vært okkupert av alle slags nyheter relatert til lanseringen av den nye versjonen av iOS 7, så er det sikkert også et stort antall brukere som er interessert i den fremtidige terminalen til søkemotorene. Vi etterlater deg med all informasjonen etter bildet.

Nexus 5 skal i salg neste måned

Nexus 5 skal i salg neste måned

For å være noe mer spesifikk i informasjonen, er det ikke overflødig å fortelle deg at slike detaljer kommer direkte fra Digitimes. Disse sier igjen at Nexus 5 Den kan kjøpes fra neste måned og for en pris som vil være ganske lik den til Nexus 4.

Som vi alltid forteller deg i denne typen artikler, for øyeblikket er slik informasjon ikke annet enn et rykte som ikke har noen offisiell støtte, slik at Nexus 5 endelig kunne komme mye senere enn forventet av øyeblikket.

Mange brukere er allerede interessert i det nye Nexus 5, som Google-terminalen allerede har solgt mer enn garantert.

Nå, og til slutt, kan vi bare anbefale deg å besøke bloggen ofte for å være klar over alle nyheter relatert til denne smarttelefonen.

¿Du ser frem til lanseringen av Nexus 5?