Nexus 5 synker fra 349 euro

Gode ​​nyheter for de som planlegger å kjøpe en Nexus 5, den nye Google-telefonen. Telefonen har for øyeblikket ytterligere reduksjoner i prisen og den faller allerede fra 349 euro.

I spesifikke butikker, fra 299 euro

Han Nexus 5 kan nå fås for mindre enn 349 euro, som var dens normale pris. Per i dag ser man at forskjellige nettbutikker allerede tilbyr den til og med til mer enn 50 euro mindre enn vanlig pris.

På denne måten ville Google søke å øke salget av den vellykkede Nexus 5. ytterligere. Selv om butikken fortsatt er det Google play opprettholder samme pris, det vil si 349 euro for 16 Gb-versjonen og 399 euro for 32 Gb-versjonen.

Bilde - Nexus 5 synker fra 349 euro

En italiensk butikk tilbyr den for 299 euro

Spesielt er det en italiensk butikk, Techmania, som har senket prisen på Nexus 5 16 Gb-versjonen til 299 euro, som vi må legge til fraktkostnader som er litt over 6 euro.

Totalt kan vi få Nexus 5 med fraktkostnader inkludert for 305,5 euro, selv om vi velger ekspressfrakt, vil prisen stige til 314 euro.

Reduserte priser er ikke noe nytt

Priskuttet på Nexus 5 er ikke noe nytt. Det samme har skjedd med Nexus 4 og er at prisen falt til et gjennomsnitt på 100 euro.

Men hva ligger bak denne reduksjonen? Det er mulig at Google vil ta lager av Nexus 5 før og senere i møte med den eventuelle fremtidige ankomst av en ny modell av Nexus.

Det er utvilsomt gode nyheter for de som ennå ikke har kjøpt en smarttelefon og leter etter en god terminal med utmerket kvalitet / pris og også med veldig god oppdateringsstøtte.

Via: ADSLZone