Nexus 5 tidlige utgaver

De første problemene med Nexus 5 og høyttaleren. Google er klar over og jobber allerede med en løsning

Ofte når en mobiltelefon eller en annen av de mange enhetene vi vanligvis snakker om når markedet, kan det oppstå visse problemer. I de fleste tilfeller løses disse med en enkel programvareoppdatering som vil komme noen dager eller uker senere, avhengig av selskapets hastverk med å fikse disse problemene.

Han Nexus 5 Den ble lansert på markedet for noen dager siden, og har ikke blitt skånet for den første kritikken for utseendet til de første problemene i noen enheter. Spesielt er det første problemet som dukket opp i den nye Google-terminalen relatert til høyttalerne til det samme, og det kan oppsummeres ved at disse produserer en virkelig dårlig lyd eller av lav kvalitet ved noen anledninger.

Som terminalen den kommer fra, LG G2, the Nexus 5 den har bare én høyttaler, dette kan høres bra ut eller det kan høres veldig forferdelig ut. Gutta fra Android Central som gjorde tester og sammenligninger mellom forskjellige terminaler har vært blant de første som snakket om disse problemene. Når du spiller på forskjellige mobilterminaler, deriblant Nexus 5, ble de samme lydfilene og bemerkelsesverdige kvalitetsforskjellene funnet, noe som etterlot den nye Google-terminalen et veldig dårlig sted.

Problemet oppstår tilfeldig, noen reproduksjoner kan høres ut som om vi er i en hule, det vil si at vi vil lide a overdrevet høyt nivå av ekko og forvrengning, noe som gjør opplevelsen av å lytte til lyd fra Nexus 5-høyttalerne veldig ubehagelig.

Men som vi sier, disse problemene vises tilfeldig, siden i noen sanger ser det ut til å høres bra ut. Dessuten har telefonsamtaler aldri bevart denne feilen. Dette antyder at problemet ikke har noe å gjøre med en maskinvarefeil i Nexus 5 og det vil heller være relatert til programvare.

Fra det nordamerikanske selskapet har de svart at de er klar over problemet, og at de håper å starte en oppdatering om kort tid for å løse feilen.

Det nye operativsystemet Android 4.4 KitKat Det har brakt en rekke nye funksjoner til lydanlegget, så det er ikke overraskende at det er noen få små problemer å begynne med. Det viktigste er imidlertid at i det minste Google er klar over problemet og allerede jobber med en løsning.

Har du lagt merke til dette problemet i ditt Nexus 5?