Nexus 5 til 0 euro med Yoigo

Har du fortsatt ikke bestemt deg for å kjøpe en smarttelefon? Nå er det en god mulighet til å kjøpe en telefon som Nexus 5 for 0 euro med Yoigo gjennom PhoneHouse.

I sin katalog, blant andre terminaler, skiller seg nærværet av Nexus 5 ut, som blir tilbudt med et interessant tilbud hvis du tenker å bytte til operatøren Yoigo gjennom PhoneHouse.

Startbetaling på 0 euro

Nexus 5 er tilgjengelig med Yoigo med en enkelt hastighet som operatøren har, og for å få telefonen til den prisen må vi oppfylle følgende krav:

  1. Lage en bærbarhet til Yoigo fra en annen operatør.
  2. Ansett Infinite Rate 20, Infinity 30 eller Infinity 35 eller noen av dens modaliteter av Fusion med betaling i avdrag.

Bilde - Nexus 5 til 0 euro med Yoigo

Hvis vi oppfyller begge kravene, kan vi få Nexus 5.

Derfor vil den første betalingen være 0 euro og et gebyr på 10 euro per måned må betales i 2 år pluss kostnaden for avgiften.

For å tydeliggjøre at modellen som er tilgjengelig i denne kampanjen er Nexus 5 i svart farge og i sin 16 Gb-versjon.

Prisene vil være som følger:

  1. Uendelig pris 20 + avbetaling : Nexus 5 vil koste 0 euro, men den må betale € 10 per måned pluss prisen for prisen, som i dette tilfellet er 24,2 euro med mva inkludert. Uendelig pris 25 + avbetaling : Nexus 5 vil koste 0 euro, men den må betale € 10 per måned pluss kostnaden for prisen, som i dette tilfellet er 30,25 euro inkludert mva.- Uendelig pris 35 + avbetaling : Nexus 5 vil koste 0 euro, men du må betale € 10 per måned pluss kostnaden for avgiften, som i dette tilfellet er 42,35 euro med mva inkludert.

Nett: PhoneHouse

Tabla de contenidos