Nexus 5, to nye sensorer

To nye sensorer i Nexus 5

Han Nexus 5 Den kommer med to nye sensorer som fra nå av vil være en standard på Android-telefoner, i det minste på avanserte. Inne i Nexus 5 vi kan finne en trinndetektor og en skritteller.

Paret av sensorer vil alltid fungere lydløst, holde oversikt over hvert skritt du tar, det være seg å gå, løpe eller klatre trapper.

Siden de to sensorer De hører stadig på Google har laget en flott skole, slik at forbruket er veldig lite. Nexus 5 Det er den første enheten som er kjent for å ha disse to sensorene integrert, men som vi allerede har sagt, er det sannsynlig at fra nå av vil mange flere Android-enheter inkorporere dem.

Og hvordan fungerer alt dette? Enkelt – akselerometeret oppdager når et skritt er tatt og telleren, teller dem vel. Alle disse deteksjons- og telleoperasjonene utføres internt Android 4.4 KitKat og utvikleren trenger ikke skrive noen kodelinjer.

Og til slutt, hva er det for? Selv om det kan virke som en perfekt spionasje-metode til å vite hva vi gjør til enhver tid, er Googles ide å være i stand til å plassere deg i bygninger der GPS er ubrukelig. Denne posisjoneringen vil være veldig nyttig med den nye funksjonen Google Kart, introdusert for kort tid siden, der vi kan se de indre kartene over bygninger.