Nexus 5, tross alt kan det være LG D820

Nexus-logo

Det er mange spekulasjoner rundt neste smarttelefon i serien Nexus Google og bør presenteres før utgangen av året. Det har vært mange rykter om den mulige produsenten av den nye Google-terminalen, men nå virker det nærmere enn noen gang muligheten for at Nexus 5 Det kan tross alt være LG D820.

Det ser ut til at nesten alle er enige om at LG igjen vil være ansvarlig for produksjonen av årets nye Nexus-smarttelefon etter suksessen til Nexus 4. Faktisk har nylig en enhet, som går under kodenavnet til LG D820, av LG har gjort seg gjeldende i lekkasjene fra FCC. Denne enheten var ganske nær det alle forventer Nexus 5.

Noen dager senere ble imidlertid dette ryktet nektet av informasjon fra evlekser der det ble sikret at LG D820 det var bare LTE-versjonen av LG G2.

Nå kommuniserer imidlertid den samme kilden på twitteren sin at han lykkelig galt og at han kunne si at LG D820 / 821 ville være den neste Nexus 5. I alle fall, og inntil alt dette er bekreftet, forblir det innenfor feltet for ryktefabrikk.

Den generelle oppfatningen er at smarttelefonen Nexus I år kunngjøres neste oktober for å være klare til julesesongen. La oss håpe at når det først er solgt er det ingen problemer som dukket opp i fjor i løpet av de første månedene av Nexus 4s liv.