Nexus 5 Ultimate Guide - Alt du trenger å vite

Nexus 5 Ultimate Guide – Alt du trenger å vite

Enten du tenker på å kjøpe en Nexus 5, har du nettopp kjøpt den eller har du hatt den i noen tid, i denne samlingen finner du nyttig informasjon. Deretter gjennomgår vi sammenligninger vi har gjort mellom Nexus 5 og andre Android-enhetersamt noen tips og selvfølgelig en tutorial for hvordan du får rottilgang.

nexus 5 første trinn teaser

© AndroidPIT

Nexus 5 anmeldelse

For omtrent 8 måneder siden landet Nexus 5 på kontorene våre. Som normen mandater, er det første å gjøre en analyse i forhold. Det første en potensiell kjøper av en Nexus 5 bør gjøre er å lese en god og overbevisende anmeldelse. I vår gjennomgang markerer vi den elegante finishen, prosessorens hastighet og vi kritiserer batteriet.

sammenligninger

Det anbefales også å se på konkurransen og lese noen sammenligninger. Jeg må si at prisene som vises i sammenligningene kan være forskjellige i dag. Her er det noe:

Nexus 5 vs Nexus 4

Hvis du er bruker av en Nexus 4, kan du vurdere å oppdatere terminalen din. Jeg tror ærlig talt at det mest anbefalte ville være å vente på Nexus 6, men når jeg tar i betraktning at når terminalen blir presentert, Nexus 5, vil det falle i pris, vil det igjen ta en viktig rolle.

Nexus 5 vs Nexus 4 sammenligning

Nexus 5 vs Sony Xperia Z2

Nå blir tingen interessant. Vi starter kampen mellom god maskinvare til en god pris og det høyeste spekteret av Android til høyere priser. Er det virkelig verdt å bruke de ekstra pengene?

nexus5 xperiaz2 sammenligning 5

© AndroidPIT

Sammenligning Nexus 5 mot Sony Xperia Z2

Nexus 5 vs HTC One M8

Hvis en av alternativene er HTC One M8, bør du vite fordelene ved det ene og det andre. I mange tilfeller er ikke spesifikasjonene alt, det kan også påvirkes av en høyere kvalitet eller mer avansert programvare.

htc ett nexus 5 kamera

© AndroidPIT

Nexus 5 vs. sammenligning HTC One M8

Nexus 5 vs Moto X

Imidlertid er det også veldig like konkurrenter som Nexus 5. Et tydelig eksempel finnes i Moto X som er til nesten samme pris og også tilbyr en av de mest slående fordelene med Nexus-familien: en oppdatert versjon av Android.

Sammenligning Nexus 5 mot Moto X

Nexus 5 vs. LG G2

LG G2 gikk først, og deretter kom Nexus 5 med nesten de samme spesifikasjonene (selv om det er dårligere batteri og kamera) og produsert av samme produsent. Nå er begge til samme pris. I den følgende videoen sammenligner vi dem.

Link til video

Nexus 5 vs iPhone 5S

Vi avslutter vår sammenligningsrunde med et klassisk Google mot Apple. Tenker du på å skifte side? Kanskje du bare trenger å kritisk kjenne mulighetene til det ene eller det andre. Ikke gå glipp av sammenligningen vår mellom Nexus 5 og iPhone 5S.

iphone 5s nexus 5

© Apple / Google / AndroidPIT

Første steg

Du har allerede bestemt deg for en Nexus 5, nå er det på tide å konfigurere den. For mange kan dette være enkelt, men for andre kan denne oppgaven bli til et skikkelig mareritt. For å gjøre det lettere for deg, anbefaler jeg å lese denne artikkelen med de første trinnene for å sette opp Nexus 5.

nexus5 trinn 1

© AndroidPIT.

Problemer?

Når alt er satt opp godt, kan problemene starte. Disse kan være relatert til høyttalere, WiFi-tilkobling eller batteri. Gitt den store mengden brukere som begynte å rapportere noen vanlige problemer, bestemte vi oss for å lage en samling problemer og løsninger for Nexus 5.

Rootilgang til Nexus 5

For de mest vågale er det på tide å ta et skritt inn i rotuniverset. Med ham vil en verden av muligheter åpne seg. For eksempel kan vi installere fabrikkbildet til Android L. La oss begynne med opplæringen til root Nexus 5.

Android L på Nexus 5

Nå er det turen til å installere Android L på Nexus 5. Som en påminnelse vil jeg fortelle deg at Android L er en tidligere versjon og ennå ikke er den offisielle, som muligens kommer i oktober med navnet Kjærlighet på pinne. Blant de mest bemerkelsesverdige endringene finner vi en ny se og endringer i varslingslinjen.

android l hurtiginnstillinger nexus 5 teaser

© AndroidPIT

Tips og triks

Vi avslutter vår endelige guide med noen siste tips:

  • Tilpass Nexus 5
  • Problemer med batteriet? Vi forklarer hvordan du bytter batteri manuelt.
  • Vil du ha en ny sak? Vi presenterer 7 originale omslag!
  • Hvordan få Knock On på Nexus 5.