Nexus 5 vil ikke bli produsert av LG

Nexus 5 ville ikke bli produsert av LG i henhold til de siste rapportene. Tilsynelatende har de fra LG selv uttalt at de ikke har noe å gjøre med neste Google-terminal. Dette kan være en stor glede for et visst antall forbrukere som viste sin enorme store misnøye da de fikk vite at LG kunne være involvert i produksjonen av den nye Google-terminalen igjen. Og det er at dette sinne, hvis du husker godt, bare kommer fra de alvorlige aksjeproblemene som oppsto i Nexus 4, og som etterlot mange forbrukere uten terminaler.

Nexus 5 ville ikke bli produsert av LG igjen

Nexus 5 ville ikke bli produsert av LG igjen

Som vi allerede har sagt, peker alt på at LG ikke har noe å gjøre med det i det neste Nexus 5. Selv om Nexus 4 etter min mening var en fullstendig suksess til tross for de alvorlige aksjeproblemene den oppsto.

For øyeblikket er dette alle detaljene som er kjent til dags dato. Vi vet ikke hvilket selskap som endelig vil ha Google for produksjon av sin nye terminal eller hvis de endelig vil ta seg av hele prosessen.

Det som er veldig tydelig, er at denne Nexus 5 kommer til å få en rungende suksess, delvis takket være den store populariteten den allerede har tilegnet seg allerede før den offisielt ble kunngjort.

Det er nå når vi ikke forestiller oss hva som ville skje hvis det for eksempel var Samsung har ansvaret for å produsere den nye Nexus 5, eller LG …

Foreløpig må vi bare vente tålmodig på å få vite noen data som offisielt bekrefter hvem som skal ha ansvaret for å utføre produksjonen av den allerede ettertraktede Nexus 5.

Som alltid er vi nå glade for å høre meningene fra leserne våre i denne forbindelse.

¿Hvilken produsent foretrekker du for neste Nexus 5?