Nexus 5 viser Android 4.4 i loggfiler

Det har vært mye nyheter rundt det nye Nexus 5 Google, og i dag er terminalen blitt filtrert i noen loggfiler som viser oss ny informasjon relatert til den. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Nexus 5 med Android 4.4

Nexus 5 viser Android 4.4 i loggfiler

Denne nye loggfilen til Nexus 5 Den opptar totalt 10 MB og viser interessant informasjon som denne Nexus 5 vil ha Android 4.4 og at denne samlingen vil bli identifisert under navnet KRS74H.

Nexus 5 forventes å komme i slutten av neste oktober, selv om det foreløpig ikke er noen offisielle detaljer. I tillegg, og i henhold til den samme loggfilen, kan denne Nexus 5 ha en kraftig Qualcomm Snapdragon 800-prosessor, i tillegg til en interessant og kraftig Adreno 330 GPU, i de dypeste utsparinger av magen.

Andre funksjoner for dette Nexus 5 Inkludert i denne nye loggfilen inkluderer Bluetooth 4.0 og trådløs ladefunksjon. Og er det at hvis all denne informasjonen endelig viser seg å være sann, vil Nexus 5 uten tvil være en av de mest populære og ettertraktede terminalene i 2013.

Før vi konkluderer, vil vi påpeke at loggfilene også viser skjermoppløsningen på dette Nexus 5 som kan nå totalt 1920 x 1080 piksler, noe som kan antyde en skjermstørrelse som vil være mellom 4,6 og 5 tommer.

For øyeblikket er dette all den informasjonen som er kjent til dags dato. Ikke glem å besøke Planeta Red ofte for å bli informert til enhver tid om nyheter relatert til den nye søkemotorterminalen.

¿Du er interessert i den nye Nexus 5?