Nexus 5 viser oss de mulige aspektene i en ny video

Nexus 5 viser oss alle de mulige designene som hittil er sett i en ny og interessant video. Og det er at frem til i dag har den neste Google-terminalen okkupert forsidene til de mest prestisjefylte mediene i sektoren. Mange forbrukere er allerede i ferd med å rette søkelyset mot den nye Nexus 5. En terminal, som garantert vil oppnå utallige salg, hvis ingen klare aksjeproblemer dukker opp …

Nexus 5 viser oss alle designkonseptene i en ny video

Nexus 5 viser oss dens mulige design i en ny video

De siste ukene har vi vært vitne til et stort antall mulige design for denne Nexus 5. Derfor synes vi i dag det er interessant å vise deg følgende video, der vi vises som en oppsummering av alle konseptene til terminalen sett opp til dato.

Fra begynnelsen var det forventet å se Nexus 5 i denne Google I / O, selv om dette til slutt ikke har vært tilfelle. Nå hevder de siste ryktene det Google vil gi ut sin nye terminal om en måned.

Hvis vi snakker nå om tekniske spesifikasjoner, sier det seg selv at Nexus 5 Vis oss det fulle potensialet ditt gjennom et sjenerøst 5-tommers IPS-panel. Dette vil kunne vise oss den utrolige tettheten på 441 prikker per tomme.

Innerst inne ville den bli drevet av en kraftig firkjerneprosessor, som også ville være ledsaget av totalt 3 GB RAM. Når det gjelder intern lagring, vil dette bli tilbudt i de samme versjonene som forgjengeren, selv om det er ukjent om vi denne gangen vil få lov til å utvide kapasiteten gjennom microSD-kort.

Til slutt, og hvis vi snakker om operativsystemet ditt, forventes det at Nexus 5 kommer direkte under den nyeste versjonen av Android 5.0 Key Lime Pie.

Etter å ha sagt alt dette, legger vi deg igjen med den aktuelle videoen nedenfor.

Etter å ha sagt alt dette og allerede sett videoen,Med hvilket design du blir i neste Nexus 5?