Nexus 5 viser oss sin kraft i et mål

Benchmark BaseMark X-resultater for Nexus 5

Vi har allerede sett nesten alt synlig fra det nye Nexus 5 av Google. Vi har sett dem i boksene som er forberedt på å bli sendt til butikker, vi har sett det i en unboxing, og nå ser vi det for første gang i drift eller i det minste resultatene av utførelsen av et mål i Nexus 5.

Resultatene gitt av dette BaseMark X benchmark Det gir et mål på grafikkkraften til terminalene er virkelig imponerende. Den nye Google-terminalen har oppnådd 14,27 poeng, som hvis vi sammenligner den med andre Android-terminaler, er veldig godt plassert, fordi resultatene fra Sony Xperia Z1 er 14,49 poeng.

I tilfelle å sammenligne det med Iphone 5sGitt at referansen er tverrplattform, henger den litt bak, ikke mer enn 10%, fordi resultatet av Apple-terminalen er 15,54 poeng. I tilfelle av å sammenligne den med den forrige terminalen i Google-serien, Nexus 4, oppnår vi et bemerkelsesverdig hopp fordi Nexus 4 den holder seg på ca 7.60. Det eneste som viser oss er at GPU Adreno 330 gir en 100% høyere ytelse enn den forrige Adreno 320 av Nexus 4