Nexus 5, vises i en dansk butikk med leveringsdato

Nexus 5, vises i en dansk butikk med leveringsdato

Vi er allerede, sikkert, noen dager etter presentasjonen av Nexus 5 av Google, og sannheten er at vi har vært paniske i noen uker. Med lekkasjer av alle slag, Nexus 5 blank, Nexus 5 med det største batteriet, Nexus 5 28. oktober osv. Det vil si et uendelig antall rykter fra Google-terminalen.

I går dukket terminalen opp i en dansk butikk som den allerede er fjernet fra, men som vi har et skjermbilde fra. På denne nettsiden selges Google-terminalen for 3.891 danske kroner, noe som i bytte utgjør 521 euro. Denne prisen kan virke noe dyr, men husk at når Nexus 4 kom ut, kan du kjøpe den utenfor Google Play til en lignende pris, så prisen på Nexus 5 på Google Play forventes det at den blir lik den for Nexus 4.

I tillegg til prisen, er datoen for mulig forsendelse av terminalen filtrert i den danske butikken, som er ingen ringere enn 7. november som ville være i samsvar med en presentasjon mellom nå og slutten av oktober. Denne lekkasjen i den danske butikken er imidlertid allerede fjernet, og vi kan ikke bekrefte den.

Det som er sant er at du ikke skal være for utålmodig fordi vi om mindre enn 2 uker vil ha blant oss Nexus 5 av Google