Nexus 5 vises igjen og kan reserveres

Han Nexus 5 Det vises igjen på et populært nettsted for tilbehør til enheter og kan nå reserveres for senere forsendelse. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Nexus 5 vises igjen og kan forhåndsbestilles

Og det er slett ikke rart at nettstedene selger tilbehør til dem før enhetene blir offisielt presentert. Dette er igjen tilfelle av Nexus 5 som vises i et nytt bilde for å kunne reservere seg.

Det har vært mange rykter rundt dette kommende Nexus 5, men nå ser ut til at et nytt bilde publisert på det populære tilbehørsnettstedet, Spigen, gjør ting tydeligere for oss.

Og er at neste Google-terminal vises i et ikke så veldig klart bilde med en gaveeske bak seg. På samme nettsted kan Nexus 5 allerede være reservert for å bli sendt, ifølge samme kilde, som starter neste 31. oktober.

Det må huskes at den samme nettsiden gjorde det samme med den allerede presenterte Samsung Galaxy Note 3 og til slutt viste det seg at de hadde kommet ganske nær den endelige datoen hvor den ville bli presentert med det som er ganske sannsynlig at dette Nexus 5 bli offisielt presentert neste oktober.

Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om nyheter, detaljer, rykter eller spekulasjoner relatert til neste Google-terminal.

Og du, hva tror du? ¿Du tror at dette populære nettstedet for tilbehør kommer til neste Nexus 5 utgivelsesdato igjen?