Nexus 5 vises kort på Google Play

Nexus 5 vises kort på Google Play

Vi har allerede sett mange teorier og mulige datoer for presentasjonen av Nexus 5. Faktisk, hvis vi fortsetter slik, vil vi sikkert få en rettighet, fordi vi vil si dem alle til slutten av måneden. Utover den spesifikke datoen for presentasjonen, har vi imidlertid hatt et sant bevis i dag for at terminalen kommer sammen med Android 4.4. Kit Kat det er veldig nært. Kort sagt har Google sluppet unna i noen minutter tilstedeværelsen av Nexus 5 i Google play som du kan se på bildet som vi bringer deg.

16 GB-modellen til Nexus 5 dukket opp i Google play for bare 349 dollar som tar samme sted og pris som 16 GB Nexus 4. Noen rykter hadde antydet at Nexus 5 Det kan være noe dyrere enn forgjengeren siden det gikk rykter om at Google ville lansere en versjon av Nexus 4 med LTE-tilkobling og 16 GB til en lavere pris.

Med lekkasjen som har dukket opp i dag, er flere ting bekreftet, inkludert at navnet på terminalen vil være Nexus 5 og teorien som indikerte at den kunne fortsette å bli kalt Nexus 4 (ed.2013) da det skjedde med Nexus 7. er fjernet. Det er bekreftet at terminalen i det minste først vil bli solgt i svart og til slutt og se legenden som vises under bildet av Nexus 5 Vi kan anta at en av hovedfunksjonene som Google ønsker å fremheve, er kameraet til Nexus 5.

Siden er tydeligvis ikke lenger tilgjengelig, selv om vi ser det Nexus 5 det er nærmere med hvert minutt som går.