Nexus 5 vist i en ny design å drømme

Selv om mobilverdenen i dag vil bli dominert av nyheter fra Apple, er det mange forbrukere som leter etter hva som kan komme fra den nye Nexus-sagaen. Designet vi har for i dag, vil utvilsomt være ideelt for det neste Nexus 5 og det får oss til å drømme i en verden full av nye muligheter. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Nexus 5 vist i en ny design å drømme

Nexus 5 vist i en ny design å drømme

Ofte har brukere en ide om mulige designkonsepter for fremtidige terminaler, alt fra latterlige til mye mer realistiske aspekter, og til dags dato har vi allerede sett et stort antall forskjellige designkonsepter for denne nye Nexus 5. Men designen av telefonen som vi viser deg i dag, har uten tvil virket oss som en av de mest vellykkede for den nye Google-terminalen.

Designet er arbeidet til Stefano Zanetti, og enheten har en 5-tommers Full HD berøringsskjerm som drives av Qualcomm Snapdragon 800 quad core prosessor, sammen med 3 GB RAM.

Som du ser på bildet som vi nettopp viste deg i begynnelsen av samme oppføring, har enheten en kant-til-kant-skjerm som bare er 6,1 mm tykk. Men er det til tross for slik tykkelse, dette Nexus 5 Den er utstyrt med totalt 128 GB ROM-minne som også kan utvides senere ved bruk av microSD-kort. Andre funksjoner inkluderer et bakkamera på 20 megapiksler med en annen 2-megapiksel foran kamera.

Batteriet har en kapasitet på 3000 milliamp og tilkoblingen kommer i form av LTE og HSPA +. Selvfølgelig er mange av disse funksjonene litt av et strekk for det neste Nexus 5, men inntil Google ikke offisielt avslører enheten vil vi ikke vite det med sikkerhet.

Og til leserne våre,Du vil gjerne se dette designkonseptet i den nye Nexus 5?