Nexus 5 vist i et nytt bilde

Vi kommer nærmere presentasjonen av det nye Nexus 5 og mange brukere venter allerede på lanseringen av dette for å skaffe det så snart som mulig. Til dags dato har vi vært vitne til alle slags rykter og spekulasjoner, og i dag bringer vi deg nye nyheter relatert til Android 4.4, så vel som vi viser deg bilde siste av dette Nexus 5.

Nexus 5 vist i et nytt bilde

Nexus 5 vist i et nytt bilde

Til dags dato har det vært mye spekulasjoner om at dette Nexus 5 Det ville bli presentert 14. oktober, og at i den samme hendelsen vil også den nye versjonen av Android 4.4 bli presentert, selv om vi nylig har kunnet se at Google-telefonen vil bli utgitt i slutten av denne oktobermåneden.

Nå, i tillegg, begynner noen utviklere å bekrefte at den nye versjonen av Android 4.4 kommer ut 15. oktober, og ikke på 14 som forventet fra begynnelsen. Selvfølgelig at Nexus 5 den ville allerede komme løpende under en slik versjon siden lanseringen.

Det er klart, disse datoene har ikke offisiell status for øyeblikket, så de kan lide alle slags variasjoner i løpet av dagene. Og er at de samme utviklerne påstår at de ikke vet nøyaktig datoen hvor den nye skal presenteres Nexus 5 selv om de regner med at det skal gjøre det tidligst 31. oktober.

I tillegg, og som vi allerede har fortalt deg, dette Nexus 5 har blitt vist igjen i en ny bilde publisert på nettstedet til en prestisjetung distributør av tilbehør til mobile enheter. Dette nye bildet bekrefter et utmerket bakkamera ledsaget av en kraftig LED-blits og den populære 3,5 mm mini-kontakten for å sette inn hodetelefoner.

Det er liten tid igjen til å vite med full sikkerhet alle aspekter av den nye terminalen til søkemotoren.

¿Du kommer til å få en kopi av dette Nexus 5?