Nexus 5 vist i et stort utvalg av farger

Han Nexus 5 Det har vært hovedfokus for oppmerksomhet de siste dagene. Til dags dato har vi holdt deg informert til enhver tid om alle nyheter relatert til dette, og i dag ønsker vi å dele med deg alle et nytt designkonsept som viser denne Nexus 5 i et bredt spekter av farger. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Nexus 5 vist i et stort utvalg av farger

Nexus 5 vist i et stort utvalg av farger

Dette nye designkonseptet så fargerikt for det nye Nexus 5 Den ble publisert av samme forfatter gjennom søkemotorens sosiale nettverk, Google +. Dette fikk raskt mye kritikk av alle slag.

Denne nye Nexus 5Som du allerede har sett på bildet som vi nettopp har vist deg i begynnelsen av samme oppføring, er det tilgjengelig i et stort utvalg av farger, blant dem finner vi sort, blått, oransje, gult samt en slående grønn farge. Hvis dette viser seg å være endelig sant, kan vi si at det nåværende markedet tilbyr et stadig større utvalg av farger på enhetene. Se som eksempel den nye iPhone 5C …

Selv om selvfølgelig slike farger virker “kornete” for mange brukere og foretrekker å ikke gå utover de allerede typiske hvite, svarte og metalliske fargene.

Gå tilbake til dette nye designkonseptet for Nexus 5, vi blir rammet av ryggen som ser ut til å ikke ha en LED-blits som følger med bakkameraet. Du kan også gjette at blitsen som fulgte med det var sølvkanten som avrunder bakkameraet.

Lite mer kan sies om dette nye konseptet for den neste søkemotorterminalen.

¿Tror du Nexus 5 vil bli presentert i et så bredt fargespekter?