Nexus 5 vist i hvitt

Nexus 5 i hvit farge

Vi husker alle oppstyret forårsaket av eksistensen av en Nexus 4 i hvit farge noen måneder etter den offisielle presentasjonen av Google-terminalen i fjor. Selv om det er sant at det bare ble lagt ut for salg i visse markeder, er sannheten at reklamekampanjen gitt til den hvite Nexus 4 var ganske stor. Dette kombinert med den begrensede tilgjengeligheten av terminalen gjorde den til en av de mest ettertraktede smarttelefonene den gangen, ikke på grunn av funksjonene i seg selv og deres pris, men snarere av markedsføringsmessige årsaker.

Alt ser ut til å indikere at dette var en liten test av hvordan design og hype-tema i Apple-stil ville fungere på en Google-enhet. Vi sier sistnevnte fordi det ser ut til at Google har tenkt på en hvitfargeversjon for sin Nexus 5. Og alt tyder på at det kan være noe mer holdbart med tanke på lager enn forgjengeren. Alt dette trenger ikke å gå utover ryktet, for vi husker at det ikke er noe mer enn det, men det gir mening at Google begynner å bruke markedsførings- og salgsteknikker veldig likt Apple. Vi etterlater deg et fotografi av hva Nexus 5 i hvit farge.

nexus 5 i hvitt

Og nå kommer forklaringen på hvorfor vi på PlanetaRed.com tenker at dette er mer enn bare et rykte. Hvis du husker når vi fra den samme bloggen brakte deg et av de første bildene av Nexus 5 filtrert og at du kunne se med noe av kvalitet, skjønte vi ikke noe om at hvis du ser på dette bildet er klart. Terminalen over den som ser ut til å okkupere forgrunnen har en liten hvit kant som skulle indikere at baksiden av den spesifikke terminalen, som også vil være en Nexus 5, det er hvitt.

Hvis du husker hvordan den hvite Nexus 4 var, vil du tenke at fronten av terminalen var helt svart, akkurat som den vanlige Nexus 4 og at bare baksiden av terminalen var hvit. Fra dette siste bildet som vi brakte deg på sin dag, kan du se det samme designet med de typiske formene på Nexus 5.

Fra PlanetaRed.com er vi derfor ikke i tvil om at, hvis ikke på samme tid av presentasjonen av Nexus 5 ja noen måneder senere, vil vi ha en Nexus 5 i hvit farge.