Nexus 5 vist i mest realistisk design sett til dags dato

Han Nexus 5 Google gjenopptar omslaget vårt i dag med et design som er det som kan komme nærmest virkeligheten til alle de som er publisert til dags dato. Uten tvil kunne vi allerede være foran det siste aspektet av den nye terminalen til søkemotorene. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Nexus 5 vist i mest realistisk design sett til dags dato

Nexus 5 vist i mest realistisk design sett til dags dato

Og det er at slik det vanligvis skjer på enheter med en viss grad av popularitet, så viser disse oss deres mulige design før de offisielt har blitt presentert. Dette er tilfelle av den neste Nexus 5, hvorav vi allerede har sett et bemerkelsesverdig antall designkonsepter som er publisert til dags dato.

Men i dag ønsker vi å dele med dere alle et nytt designkonsept for denne Nexus 5 som nylig ble publisert på nettet, og det kan godt være det siste aspektet av den nye Google-terminalen.

I denne anledningen blir vi vist a Nexus 5 som mer eller mindre følger linjen til forgjengeren. Vi står overfor en stor skjermterminal med lett avrundede kanter og med en fordeling av tastaturet identisk med lillebroren.

Hvis vi ser på bildet som ble vist i begynnelsen av denne oppføringen, setter vi pris på at på baksiden fortsetter denne Nexus 5 å opprettholde sitt kamera som er ledsaget av en kraftig LED-blits. I tillegg, hvis vi ser nøye på bildet, kan vi sette pris på LGs egen silketrykk som kan indikere at produsenten ville gjenta igjen i denne nye utbetalingen.

En annen ting som slår oss mye i dette nye Nexus 5, er bildet av Android Kit Kat til stede i hele panelet.

Som du kanskje allerede har gjettet, for øyeblikket er det fremdeles ingenting som er offisielt bekreftet, så dette nye konseptet med Nexus 5 kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av dager.

Og til deg,Hva synes du om dette nye designet for den nye Nexus 5?