Nexus 5 vist på Google Plus

Han Nexus 5 Det blir en av de mest ettertraktede terminalene for øyeblikket. Og det er at allerede før den offisielt er kunngjort, opptar den nye terminalen til søkemotoren daglig dekselet til alle mediene. Nå har nye bilder av dette blitt sett på Google Plus. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Nexus 5 vist på Google Plus

Nexus 5 vist på Google Plus

Disse nye bildene viser oss med full klarhet hvordan denne nye Nexus 5. ville telle. I følge kilder ville de to første bildene av terminalen blitt tatt på et LG-hovedkvarter i Malaysia.

Alle øyne ser på den nye søkemotorterminalen, som forventes å være utstyrt med en fantastisk 5-tommers skjerm i Full HD-størrelse og i stand til å vise en maksimal oppløsning på 1920 x 1080 piksler og en tetthet på 445 prikker per tomme. I de dypeste fordypningene av dette Nexus 5 Det forventes også en kraftig Qualcomm Snapdragon 800-prosessor som kan operere med en klokkehastighet på 2,3 GHz.

Nexus 5 vist på Google Plus
Nexus 5 vist på Google Plus
Nexus 5 vist på Google Plus

I tillegg, og basert på de siste lekkasjene, kan vi også bekrefte at dette Nexus 5 Den vil være utstyrt med totalt 2 GB RAM og 16 og 32 GB versjoner av intern lagring som senere kan utvides ved hjelp av microSD-kort. Når det gjelder kameraene, ryktes det om en 8-megapiksel bak med LED-blits og en sekundær 1,3-megapiksel-oppløsning.

I løpet av de neste timene håper vi absolutt å kjenne til alle aspekter av denne nye Nexus 5, så vi anbefaler at du holder deg oppdatert på nettet!