Nexus 5 vs Nexus 4

Som dere alle vet i dag, har servicehåndboken for neste Google-telefon som alle fortsetter å ringe, blitt lekket Nexus 5 selv om dette ikke kan være tilfelle til slutt. Derfor kan vi vurdere at alle egenskapene som er vist i nevnte håndbok for Nexus 5 De er definitive, og det er ganske enkelt en offisiell bekreftelse på at dette er tilfelle.

Nexus 4 presentert i 2012Nexus 4 presentert i 2012

Så nå ville det være et flott tidspunkt å kunne sammenligne mellom fjorårets Google-terminal, den velkjente Nexus 4 og den nye Google-terminalen som vi snart har blant oss. Denne sammenligningen kan gi oss en ide om hvordan smarttelefonmarkedet har beveget seg det siste året.

På den ene siden har vi den mest slående og fargerike smarttelefonen. I dette tilfellet har vi sett hvordan vi går fra en oppløsning på 1280 × 720, det vil si HD, til en oppløsning på 1920 × 1080 eller hva som er den samme FullHD. I tillegg har skjermen vokst i størrelse fra 4,7 tommer Nexus 4 på 4,95 tommer av fremtiden Nexus 5.

Når det gjelder RAM-minnet som er til stede i begge terminaler, fortsetter det å holdes i de samme 2 GB som er tilgjengelig i begge. Dette er normalt siden Nexus 4 Det var en av de første terminalene på markedet som hadde 2 GB RAM og er i dag et totalt gyldig beløp i smarttelefonens verden.

Nexus 5 blir presentert i slutten av oktober

Prosessoren er et av aspektene der endringene vil være mest merkbare. Ta utgangspunkt i at de i begge terminalene utstyrte eller likestiller den beste prosessoren på markedet til enhver tid hvis vi må si at hoppet vi vil se i Nexus 5 med sin Snapdragon 800 ved 2,3 GHz vil den være veldig stor sammenlignet med Snapdragon S4 Pro på 1,5 GHz. Imidlertid tror vi at prosessoren til Nexus 4 Det er fortsatt fullt i kraft i år 2013 og til og med gjennom 2014.

Et aspekt der Google ser ut til å ha lyttet til kunder er spørsmålet om intern lagring. Uansett, Google har fortsatt ikke et microSD-kort, og vi tror at dette ikke lenger vil skje, og i alle fall er markedstrenden at det vil forsvinne i resten av produsentene med tiden. Så hvorfor sier vi at Google har lyttet til brukere? Vel, fordi han Nexus 5 vil forlate kapasiteten, tror vi i Planetary.com, latterlig 8 GB at hvis den var til stede i Nexus 4 og den nye terminalen vil ha 16 GB og 32 GB versjoner.

Nexus 5 vs Nexus 4

Et annet aspekt hvor vi finner forskjeller vil være i batterikapasiteten. La oss huske at Nexus 4 Den hadde 2100 mAh i motsetning til 2300 mAh som vil ha Nexus 5. La oss huske at dette ikke bare er mer enn energimengden de kan lagre i batteriet, og at det ikke er direkte relatert til autonomien som terminalen gir, siden sistnevnte er påvirket av flere faktorer som forbruk av de forskjellige komponentene i hver av de terminaler.

Når det gjelder kameraer og bare kan sammenligne sensorens forskjellige kapasiteter som utstyrer hver av terminalene, kan vi ikke se noen forskjell. Begge vil ha en 8 Mpx-sensor i hovedkameraet og en 1,3 Mpx-sensor i frontkameraet. Vi tror imidlertid at Google og LG, produsent av terminalen som vi alle vet, vil ha gjort en bemerkelsesverdig innsats for å forbedre den fotografiske delen av Nexus 5 siden i Nexus 4 Det var en av de mest kritiserte seksjonene den gangen.

En annen av egenskapene som vil skille a Nexus 5 av en Nexus 4 i daglig bruk er muligheten for LTE-tilkobling i den nyeste modellen og som forventes å bli presentert senere denne måneden.

Resten av spesifikasjonene som vi i dag har kjent til Nexus 5 er allerede til stede i Nexus 4 fra i fjor. For eksempel trådløs lading, NFC eller A-GPS. Som vi ser i smarttelefonens verden har det vært mye vekst i emnet prosessorer og skjermer. Ikke så mye i andre aspekter som RAM-minnet utstyrt i de forskjellige enhetene eller til og med i kameraene som allerede har stoppet det som virket som et uendelig Mpx-løp. Imidlertid i dette siste aspektet hvis vi ser at produsenter fortsetter å forbedre innovasjon, men i andre aspekter som ikke er Mpx tilgjengelig i sensoren.

Et annet hopp som har skjedd det siste året, selv om det ikke er en funksjon som vanligvis forbedres på bare ett år, er spørsmålet om tilkobling, fra 3G til 4G vi har gått i år.